SOPAR INAUGURACIÓ BLOG

Ahir divendres, a les 21.30 hores, i amb la presència dels futurs Ironmans Austria 2008 es va donar per inaugurat el blog informatiu de totes les notícies, d´interès o no, referents a aquest aconteixament que es celebrarà d´aquí a 301 dies a la ciutat austríaca de Klagenfurt. En l´acta varen assistir-hi els futurs ironmans: germans Milla (Pau i Martí) amb les respectives parelles (Noe i Clara), el Xavi, la Maite, l´Eloi (i Laura), el Carles, el Diego, el Joan Cortés fill, el Fabio, el Pere i els companys d´equip Cesc Godoy i Koke. Tot va començar amb un sopar al Fresco del Mercat de Santa Caterina per després anar a Can Milla a concretar temes de logística per l´Ironman (allotjament, desplaçament, transport de bicis, ....). Cal agraïr la disponibilitat del Martí i el Pau per cedir la seva casa, així com la paciència de les seves parelles (Noe i Clara). La vetllada va anar acompanyada d´un "surtido" de pastes i begudes per fer més amena la busqueda a internet.
Les decisions que es van pendre a la reunió varen ser:
1.- Allotjament: 4 nits. De moment, 16 interessats en aquesta opció.
Primera opció: Alberg de Klagenfurt: preu sobre 20 euros la nit en habitacions de 4. Opcio complicada, doncs sembla ser que esta tot ple.
Segona opció: Hotel a Klagenfurt: habitacions de 2 però que es poden convertir en 3, preu sobre 40 euros. També estava complicat.
Tercera opció: l´Eloi, encarregat de fer les oportunes reserves a partir de dilluns, si ho trova tot ple buscarà altres allotjaments.
2.- Desplaçament: sortida de Barcelona el dijous dia 10 al matí i tornada el dilluns 14 al vespre. Després de mirar les diferents opcions de vol i preus, es decideix viatjar en avió amb la companyia austríaca Austrian Airlines. Onze (11) dels presents treuen el bitllet per internet ahir mateix. La reta si esteu interessats, aquestes són les dades del vol contractat:
Companyia: Austrian Airlines
Preu: 234.80 euros
Anada:
Sortida: dijous 10 a les 14.00 de l´Aeroport del Prat
Arribada: dijous 10 a les 17.55 a l´Aeroport de Klagenfurt després de fer un enllaç a Viena
Tornada: dilluns 14 a les 18:20 de l´Aeroport de Klagenfurt
Arribada: dilluns 14 a les 23.10 a Barcelona després de fer un enllaç a Viena
Web on contractar el viatge via internet: www.aua.com/es/spa
3.- Transport bicis: en principi, i per evitar-nos problemes amb els vols, les bicis, i probablement gran part de l´equipatge viatjaran en furgoneta de lloguer. Les opcions són dues i per aquest ordre: companys del C.N.B voluntaris ens les portaran, o SBR posa un servei de transport. L´opció més viable per preu és la del CNB.

1 comentari:

JORDI ha dit...

Pere, t'estàs convertint en un Crack dels Blogs!!! Espero que també ho siguis dels IM!!!!!
Enhorabona!