KOLPING JUGENDHOTEL

Finalment ja tenim allotjament. No és ni la primera ni la segona opció triada (estaven totalment plenes), però l´eficacia de l´Eloi ens ha aconseguit un Hotel Juvenil en ple centre de Klagenfurt, el Kolping Jugendhotel. Aquest hotel està més o menys a 3km de l´aeroport (mesurat a través del google map) i a uns 5km de la sortida.

Haurem de buscar la forma de desplaçament el dia de l´Ironman fins la sortida. La resta de dies amb un cop de bici estem a boxes. En principi, com que tindrem la furgoneta es poden fer viatges en plan patera o cayuco.

El preu és de 26 euros per persona (dormir i esmorzar) i de moment l´Eloi ha fet una reserva per 25 persones. A continuació teniu la relació de les reserves fetes:

Marta Bassa (1) Pere Bossa (1) Joan Cortés i Sra (2) Albert Cuaresma, Sra i amic (3) Maite del Mar (1) Xavier Garcia Carabí (1) Eloi Hernandez i Laura (2) Diego Iglesias i Sra (2) Pau Milla i Clara (2) Martí Milla i Noe (2) Carles Puig (1) Cristian Reig (1) Sergi Quinto (1) Fabio Tumiatti (1) Alex Rebés i Laia (2) Marcel Zamora (1) Cesc Godoy (1)

La resta d´interessats espavileu o us trovareu sense places.