XIII MARXA CICLOTURÍSTICA BCN-SITGES

Iniciant la temporada que ens portarà fins a l’IM de Klagenfurt i Roth, el Pere, el Carles, el Joan, el Tripi i el Pau ens hem trobat en un magnífic diumenge de novembre per participar a la primera competició de l’any. Es tracta de la popular marxa Barcelona-Sitges (lo de popular no és precisament per la seva fama si no pel nivell mitjà dels seus participants…)

Tripi menjant com sempre. Està tan fort, que li han sortit uns bultos al quàdriceps

La sortida estava ubicada en un entorn màgic dins les magnifiques instal·lacions del Camp Nou. Aquí ens hem trovat a varios coneguts: Jorge Puig, David Peñaranda i demés gent de Probike. El tret de sortida donava lloc a un petit tram neutralitzat pels cotxes de la guàrdia urbana que ens han escortat de manera magnífica des del Barcelona fins el peu de les costes del Garraf. Si, si, heu llegit bé. Tram neutralitzat de 40 km passant per totes les carreteres secundàries en obres que han trobat…acompanyat de la simpàtica noia amb el megàfon que ens ha estat encoratjant durant tota la sortida. Velocitat mitja fins a peu de costes de 19 km/h amb 3000 participants!!!!! Increïble, el mèrit era no caure.
Moments previs a la sortida: Joan, Pere i Jorge Puig
A peu de costes s’ha avançat el cotxe neutre per donar lloc a la “cursa” en si. Pujar algun pinyó i començar a avançar participants de tota mena : bicicletes de muntanya, de passeig, tricicles, bicicletes de contrarrellotge… No sense esforç hem arribat al cap de cursa, on de seguida s’ha començat a fer una selecció que ha posat a prova el nostre estat de forma. Hem patit però hem arribat a Sitges amb el grup capdavanter conversant amb tot un campió de la volta a Espanya com Melcior Mauri. Un parell de refrescs i a tornar cap a casa. Desfem el camí que amb esforç havíem fet i tornem a enfilar les costes per arribar a Barcelona satisfets perquè per fi hem arrencat la temporada.

El Pere tirant com sempre. A roda, Carles Puig

Volum total acumulat: 90,98 km Temps total: 3h 46’50” Velocitat Mitja: 24,00 km/h

1 comentari:

MARTI ha dit...

COLLONS QUINA GLOBERADA!! PERO SI HE VIST UN TIU AMB MOUNTAIN! I 24 KM/H DE MITJA, AIXO SON 7 H AL IRONMAN! AIXI NO ANEM BE!!!

MARTI (TITANIUMAN)